4M Restautant
03.10.2023
Polievky formou bufetu:
Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,9)
Strúčková kyslá so zemiakmi (7)
MENU 1:
130gr Restovaná kačacia pečienka na cibuľke a červenom víne,
jasmínová ryža (90gr), hranolky (100gr) (1,10,15) 5.90€
MENU 2:
130gr Čínske kuracie prsia na spôsob teriyaki, jasmínová ryža (180gr) (6,14) 5.90€
MENU 3:
130gr Bravčový Gordon Bleu z karé, pečené zemiaky (200gr),
domáca tatarská omáčka (50gr) (1,3,7,10) 5.90€
MENU 4:
300gr Mrkvovo cuketové placky s pohánkou, strúhaný syr,
zelený šalátik, jogurtový dresing (50gr) (1,3,7,10) 5.90€
Alergény:
1-lepok,2-kôrovce,3-vajcia,4-ryby,5-arašidy,6-sója,7-mlieko,
8-orechy,9-zeler,10-horčica,11-sezam,12-oxid siričitý,
13-vlčí bob,14-mäkkýše, 15-paradajky
Pôvod mäsa: bravčové- maďarsko, nemecko,
kuracie- maďarsko, slovensko
hovädzie- maďarsko, nemecko, španielsko